QUÉ SON ELS VIATGES LUX?

Un bon viatge, és com una joia, per tota la vida. Etern record ...

Lux
Per que sabem que tant en ocasions especials com, sobretot, en llunes de mel, calen prestigiosos hotels, intimitat, discreció, espectacularitat escènica del destí i un exquisit tracte personalitzat. Sabem que son moments irrepetibles i nosaltres farem que siguin també inoblidables.

En aquest apartat només trobareu categoria Gran Luxe.

Condicions

Quines companyies aèries utilitzen?
Aquelles que ofereixen la millor qualitat i combinacio per arribar a la destinacio.


Els vols son directes?
Aixo es el que sempre ens agradaria oferir pero, malauradament, no existeix sempre aquesta possibilitat degut a la manca de combinació, amb la mateixa companyia aèria, entre les ciutats on comencem i finalitzem el viatge. Però, sempre, es fa una seleccioó de la millor combinacio disponible per grups en base a horari, tarifa i qualitat de la companyia.


Quins hotels ofereixen?
Seleccionem de forma acurada els hotels aptes per grups en cadascun dels indrets que visitem. Segons la oferta local disponible escollim aquells hotels que ens ofereixen la millor relació qualitat - preu. En aquells indrets més allunyats dels circuits turístics i amb poca infraestructura oferim sempre la millor opció disponible. En tots els nostres viatges trobaran un indicatiu del grau de confort mig del viatge així com la classificació hotelera detallada prevista per a cada ciutat.


Hauré de pagar-me els àpats i buscar-me restaurants?
Nomeé aquells àpats que coincideixin amb horaris de vol o aeroport no estan inclosos en el viatge. Tots els apats del viatge es fan en restaurants seleccionats entre la oferta disponible o, en els hotels on ens allotgem, exceptuant aquells paisos en que haguem de fer algun picnic degut a les caracteristiques de l'etapa. Aquest darrer cas es excepcional i sempre s'indica en el programa de viatge.


Quin import tenen les visites opcionals?
Les visites, espectacles i resta d'activitats que s'inclouen estan sempre incloses en el preu del viatge. En algun cas excepcional pot existir alguna activitat que els guies locals puguin oferir de forma opcional degut a que per climatologia o horari sigui arriscat incloure-la directament en el programa.


Quins transports terrestres tindrem?
En cada pais seleccionem entre les millors opcions disponibles i sempre hi haura seients lliures en ells per al major confort dels viatgers.


No parlem angles, com ho farem fins arribar a...?
Els nostres viatges en grup sempre van acompanyats per un guia que surt des de Barcelona i que vetlla, en tot moment, per la seguretat i la bona marxa del viatge. Els nostres guies son professionals del turisme amb molts anys d'experiencia en viatges internacionals i, molts d'ells son llicenciats en historia o altres disciplines que ajuden al millor aprofitament del viatge. A mes, sempre tindran un guia local de parla castellana a la destinacio, qui els fara viure i gaudir del pais visitat.


Que haurem de pagar pels visats, les taxes, propines i maleters?
Per evitar incomoditats, els visats, les taxes d'aeroport, les d'entrada i sortida del pais, aixi com les propines als guies locals i els conductors, estan sempre incloses doncs els nostres guies s'encarreguen. A mes a mes, els maleters s'ofereixen en tots aquells hotels que disposen d'aquest servei.


Els grups son molt grans?
Son reduits i limitats depenent de la destinacio de forma que permeti un alt grau de confort i relacio entre guies i viatgers.


I si volem viatjar en altres dates, sols o amb un grup d'amics?
Els oferirem un pressupost ajustat a les seves necessitats. Demani'ns consell per la realitzacio d'aquell viatge que no es troba en els catalegs o que desitgen fer d'una forma diferent a la classica. Som especialistes en aquest tipus de vacances.


I si tenim un problema abans de sortir que ens impedeixi viatjar?
Incloem en tots els viatges una asseguranca d'anul�lacio que cobreix un ampli ventall de possibles causes fins a un import de 6.000€ per persona. Aixi mateix, els servira durant el seu viatge en cas de necessitat d'assistencia.


Tindre un telefon 24 hores?
Si. Malgrat que confiem en els nostres proveidors i en els nostres guies, qualsevol viatge pot tenir un imprevist degut a que son multiples les persones que intervenen en la seva realitzacio. Per aquest motiu, sempre, els nostres guies, i ara tambe, els nostres clients disposaran d'un telefon al que comunicar qualsevol incidencia.


Aixi, ho tenim tot inclos, oi?
Poques son les coses que no incloem. Els extres en els hotels, les begudes en els apats, aquells menjars que coincideixen amb horaris d'aeroport o d'avio i el que no especifiqui el programa son les mes destacades.


On puc fer les reserves?
A les nostres oficines, per telefon o mitjancant la nostra pagina web d'internet. Tambe pot fer servir les noves tecnologies i posar-se en contacte amb nosaltres mitjancant les nostres pagines a Facebook i Twitter.


Com faig el pagament?
Pot pagar amb tarja de credit Visa o Mastercard, amb talo, transferencia bancaria o efectiu segons la seva conveniencia.


Reunions informatives Cada viatge que s'organitza te diferents particularitats i es per aixo que realitzem reunions informatives previes a la sortida del grup per a certes destinacions.


LUX2

Cada viatje, una joia unica...

Tornar

Copyright ® 2010 Taller de viatges
Totes les rutes que Taller de viatges mostra a la seva web poden patir variacions des de que són publicades.
Demanem disculpes en cas d’haver qualsevol error u omissió en la informació que proporcionem a través d’aquest site.